Kylpyhuone­remontti

Vedeneristystyöt, laatoitukset, kalusteasennukset | Turku, Helsinki

Kaipaako kylpyhuoneesi kokonaisvaltaista remonttia tai uutta ilmettä? Rakennusliike Turku remontoi kylpyhuoneet ja pesutilat toiveidesi mukaan. Toteutamme aikaa kestävät ja laadukkaat ratkaisut perinteisistä kylpyhuoneista moderneihin ja persoonallisiin kokonaisuuksiin. Toimimme pääasiassa Turun ja Helsingin seuduilla.


Vedeneristystyöt

Jokainen märkätilaremontti ja saneeraustyö alkavat asianmukaisesta vedeneristystyöstä. Teemme vedeneristystyöt huolellisesti ja kestävästi, jolloin eristykset suojelevat rakennuksen rakenteita ja takaavat pitkän käyttöiän ilman asiaankuulumattomia yllätyksiä. Olemme Kiillon märkätilasertifioima yritys.


Laatoitus

Kylpyhuoneen ilme muotoutuu laattavalintojen myötä. Siisti ja huolellinen laatoitus on ilo sekä laatoittajan että työn tilaajan silmille. Panostamme kylpyhuoneesi näkyvimmän elementin asennukseen, jotta jälki olisi ensiluokkainen. Autamme myös mielellämme sinua valitsemaan sopivat laatat.


Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet, valaisimet, hanat ja suihkusekoittimet viimeistelevät ilmeen yhdenmukaiseksi. Kauttamme saat myös osaavat putki- ja sähkömiehet toteuttamaan määräysten mukaiset sähkö- ja putkiasennukset.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!