Uudisrakentaminen

Omakotitalot ja kesämökit | Turku, Helsinki

Oman kodin rakentaminen on todennäköisesti yksi elämän isoimpia ja haastavimpia projekteja, johon liittyy monia vaiheita tontin etsimisestä talotyypin päättämiseen. Luotettavan rakentajan valinta vaikuttaa siihen, onko lopputulos onnistunut, juuri toiveidesi mukaan toteutettu kokonaisuus.

Rakennusliike Turku tarjoaa pitkän linjan ammattilaisen tiedot ja taidot käyttöösi. Laaja-alainen kokemus erilaisista rakennusmenetelmistä ja -materiaaleista sekä kattava ammattiosaaminen tekevät meistä luotettavan rakentajan haastavissakin uudisrakennustöissä. Päätoiminta-alueitamme ovat Turku, Helsinki ja niiden ympäryskunnat, mutta tarvittaessa tulemme rakentamaan muuallekin!

Jätä uuden omakotitalon rakentaminen, talopaketin tai isomman huvilan pystytys tai uniikin design-talon toteuttaminen meidän huoleksemme. Uudisrakentamispalvelumme kattaa kaikki rakentamisen vaiheet maanrakennus- ja perustustöistä alkaen. Annamme myös suosituksia sopivista materiaaleista ja hankimme ne puolestasi. Haluttaessa toteutamme uudisrakennuksen aina avaimet käteen -vaiheeseen asti.

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi!